Strategie voor tequila poker

Het is erg moeilijk om een perfect strategieën op te bouwen Tequila Poker die gemakkelijk te onthouden voor de mens, maar computers kunnen elke situatie perfect spelen vanwege hun vermogen om geavanceerde berekeningen uit te voeren in milliseconden. Langs deze lijnen, laat de computer-analyse zien dat je voor ongeveer 30 procent van de tijd de high tequila inzet moet spelen, en ongeveer 32 procent van de tijd de tequila poker inzet moet spelen. Dit laat 38 procent over handen waarbij je moet folden.

De tequila poker inzet is beter dan folding als je een paar in je eerste vier kaarten hebt zitten. Het is ook beter dan folding als je vier kaarten voor een straight of flush hebt en dit geldt ook voor een inside straight draw die meestal evenveel waard zijn. Deze straight draws zijn meer waard, want je krijgt twee kaarten op de draw in plaats van één. Aan de andere kant is de high tequila inzet beter dan folding als je tenminste 28 punten met je beste drie kaarten kunt maken.

Met dat gezegd hebbende, zullen aan beide reeksen voorwaarden moeten worden voldaan voor een aantal handen en in die situaties, zul jij moeten beslissen welke inzet jij denkt dat jou de beste uitbetaling zal geven. Omdat er geen vaste regels zijn voor de besluitvorming tussen de high tequila inzet en de tequila poker inzet, moet de speler meestal zelf een beslissing nemen.